VNTTK

 

 

VNTTK  zal een Trial kampioenschap seizoen organiseren. Het streven is om 7 wedstrijden per seizoen te organiseren, waarvan 6 wedstrijden meetellen voor het kampioenschap.

VNTTK  organiseert Trial Kampioenswedstrijden ; een sport waarbij deelnemers met 4×4 voertuigen een parcours afleggen, waarbij het niet gaat om snelheid maar om de behendigheid. Onderweg staan poortjes met daarop balletjes die gepasseerd moeten worden om bij de finish te kunnen komen. Met de 4×4 (auto of ATV) over bultjes heen, langzaam naar beneden en weer door naar een blubber gat.

De evenementen bestaan uit 2 soorten proeven. Een trial proef van start naar finish en een proef waarbij de rijder zelf poorten mag kiezen.  Mocht je vast te komen zitten of niet verder kunnen komen , mag je los getrokken worden of om de poort heen rijden. Wij proberen de proeven zo straatauto vriendelijk te maken ! Dit betekent dat je met je gewone 4×4 aan kan komen rijden, een dag plezier op de proeven kan beleven en vervolgens weer naar huis kan rijden. Voor de aangepaste auto’s hebben we in die proeven een verschillend aantal (het aantal is afhankelijk van het terrein) uit stapjes aangelegd zodat iedereen uitdaging genoeg heeft!

Geen auto maar toch vindt je het Trial rijden een leuke hobby dat is mooi wij  zoeken nog mensen die op vrijwillige basis als official of vrijwilliger ons willen helpen deze dag mogelijk te maken die dag krijg je eten en drinken van de VNTTK ! En je bent die dag  goed verzekerd via de VNTTK en dit kost je niks extra.  Geef je op via official@vnttk.nl   Want zonder zulke mensen hebben de rijders ook geen trial kampioenschap.

Als rijders is het beter om van te voren zich in te schrijven zodat de inschrijving kunnen voorbereiden voor een snellere afhandeling op de wedstrijddag zelf en rekening kunnen houden met de inkopen van de catering . Dus geef je op! Via rijders@vnttk.nl

Kijk ook op onze Facebook pagina, like deze en blijf op de hoogte.

Wil je de informatie  mail ontvangen stuur dan een mailtje naar info@vnttk.nl met je gegevens.

X